OVER UPENDI


Bij UPENDI kan je als student, schoolverlater of werknemer terecht voor begeleiding in de verschillende fases van je loopbaan:

 

  • studiekeuzebegeleiding
  • joboriëntering en sollicitatietraining
  • loopbaanbegeleiding

 

Voor werkgevers staat UPENDI ter beschikking als:
 

  • freelance recruiter voor de rekrutering en selectie van jouw personeel
  • interne loopbaanbegeleider

 


Mijn aanpak:

 

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en daarom hecht ik veel belang aan een persoonlijke aanpak. Het resultaat is belangrijk, maar het proces bepaalt het succes van het resultaat.

We werken samen volgens een stappenplan, maar het traject wordt ingevuld in functie van jouw noden en voorkeuren.

 

Ik ben er om je te begeleiden op het pad dat je naar de juiste professionele bestemming brengt. Van jou verwacht ik goesting, initiatief en ondernemerschap om de stappen te zetten.
 

Je wordt onthaald in een omgeving die rust en warmte uitstraalt en waar ik je graag op je gemak laat voelen.

 

 

 

Over mezelf, Gina Buydaert:

 

De voorbije jaren kon ik boeiende ervaringen opdoen in zowel de privé- als de interim-sector. Ik werkte o.a. bij Adecco en als selectieverantwoordelijke, coach en leidinggevende bij Colruyt Group.
 

In 2015 heb ik besloten om mijn passie en mijn hart te volgen en als ondernemer mijn eigen kantoor op te starten. Als coach heb ik ondertussen tientallen mensen begeleid op hun carrièrepad. Als freelance recruiter deed ik ondertussen opdrachten voor Colruyt Group, Hilti, Tende, Colora, BMW, Het Accountantskantoor, ...
 

Ik ben gepassioneerd door mensen en hun gedrag. De grootste voldoening haal ik uit het vertalen van hun talenten, competenties, interesses, attitude en kennis naar een professionele context om zo tot een goede match te komen tussen werknemers en werkgevers.
 

Zelf ben ik een optimistische, enthousiasmerende en ontwapenende positivo die graag mensen samenbrengt. Vanuit een positieve, maar kritische insteek, ga ik op zoek naar jouw professioneel potentieel.