OVER UPENDI


UPENDI wil door een inspirerende en professionele begeleiding jongeren en volwassenen gerichte acties laten ondernemen om hun carrièrepad uit te stippelen zodat ze in staat zijn om een evenwichtige loopbaan uit te bouwen.

 

Vanuit een passie voor en een geloof in mensen.

Vanuit een kracht om energie te mobiliseren via een persoonlijke en respectvolle aanpak.

Vanuit een jarenlange ervaring en kennis van de huidige arbeidsmarkt.

 

UPENDI is een woord uit het Swahili en betekent ‘de plaats waar je vanuit je hart, vanuit liefde en je passie naartoe gebracht wordt’.

 

Ik ben er om je te begeleiden op het pad dat je naar de juiste professionele bestemming brengt. Van jou verwacht ik goesting, initiatief én ondernemerschap om de stappen te zetten.
 

Over mezelf, Gina Buydaert:

 

Ik werkte jarenlang als consultant en regio-verantwoordelijke bij Adecco en als selectieverantwoordelijke, coach en leidinggevende bij Colruyt Group.
 

In 2015 besliste ik om mijn passie en mijn hart te volgen en als ondernemer UPENDI op te starten.
Als coach heb ik ondertussen tientallen mensen begeleid op hun carrièrepad.
Als freelance recruiter en interne loopbaanbegeleider doe ik opdrachten voor kmo's en grotere bedrijven. Ik was en ben ondermeer actief bij Colruyt Group, ING België, bpost, TVH, Hilti, tende, Colora, BMW, ...
 

Ik ben gepassioneerd door mensen en hun gedrag. De grootste voldoening haal ik uit het vertalen van hun talenten, competenties, interesses, attitude en kennis naar een professionele context om zo tot een goede match te komen tussen werknemers en werkgevers.
 

Zelf ben ik een optimistische, enthousiasmerende en ontwapenende positivo die graag mensen samenbrengt. Vanuit een positieve, maar kritische insteek, ga ik op zoek naar jouw professioneel potentieel.

 

 

Bij UPENDI kan je als student, schoolverlater, werknemer of zelfstandig ondernemer terecht voor begeleiding in de verschillende fases van jouw loopbaan:

 

  • Studiekeuzebegeleiding
  • Joboriëntering en sollicitatietraining
  • Loopbaanbegeleiding

 


Voor werkgevers staat UPENDI ter beschikking als:
 

  • HR-adviseur 
  • Freelance recruiter voor de rekrutering en selectie van jouw personeel
  • Interne loopbaanbegeleider
  • Outplacement coach


 

 

 

 

 

 

terug naar overzicht