OVER UPENDI


UPENDI wil door een inspirerende en professionele begeleiding jongeren en volwassenen gerichte acties laten ondernemen om hun carrièrepad uit te stippelen zodat ze in staat zijn om een evenwichtige loopbaan uit te bouwen.

 

Vanuit een passie voor en een geloof in mensen.

Vanuit een kracht om energie te mobiliseren via een persoonlijke en respectvolle aanpak.

Vanuit een positieve realiteitszin met focus op de ontwikkelingen in onze maatschappij en rekeninghoudend met de actuele arbeidsmarkt.
Vanuit een jarenlange ervaring als rekruterings- en selectieverantwoordelijk en vanuit een uitgebreid netwerk.

 

UPENDI is een woord uit het Swahili en betekent ‘de plaats waar je vanuit je hart, vanuit liefde en je passie naartoe gebracht wordt’.

 

En dat is wat ik doe: als loopbaanadviseur begeleid ik je op het pad dat je opnieuw energie geeft om in jouw huidige job aan de slag te blijven. Of we gaan samen op zoek naar een andere professionele bestemming. Maar we zorgen er voor dat waar je ook terecht komt, je een job hebt waar je met en vanuit passie aan de slag kan. 

Van jou verwacht ik goesting, initiatief én ondernemerschap om de nodige stappen te zetten.
 

Over mezelf, Gina Buydaert:

 

Ik werkte jarenlang als consultant en regio-verantwoordelijke bij Adecco en als selectieverantwoordelijke, coach en leidinggevende bij Colruyt Group.
 

In 2015 besliste ik om mijn passie en mijn hart te volgen en als ondernemer UPENDI op te starten.
Als coach heb ik ondertussen honderden mensen begeleid op hun carrièrepad.
Als freelance recruiter en interne loopbaanbegeleider deed ik opdrachten voor kmo's en grotere bedrijven. Ik was ondermeer actief bij Colruyt Group, ING België, bpost, TVH, Hilti, tende, Colora, BMW, Proximus, ...
 

Ik ben gepassioneerd door mensen en hun gedrag. De grootste voldoening haal ik uit het vertalen van hun talenten, competenties, interesses, attitude en kennis naar een professionele context.
 

Zelf ben ik een optimistische, enthousiasmerende en ontwapenende positivo die graag mensen samenbrengt. Vanuit een positieve realiteitszin ga ik als loopbaanadviseur op zoek naar jouw professioneel potentieel.

 

 

Bij UPENDI kan je als student, schoolverlater, werknemer of zelfstandig ondernemer terecht voor begeleiding in de verschillende fases van jouw loopbaan:

 

  • Studiekeuzebegeleiding
  • Joboriëntering en sollicitatietraining
  • Loopbaanbegeleiding
  • Outplacement

 


Voor werkgevers staat UPENDI ter beschikking als:
 

  • Interne loopbaanbegeleider
  • Outplacement coach
  • HR-adviseur

 

Voor verenigingen, organisaties, scholen en bedrijven:

Als loopbaanadviseur krijg ik vaak mensen over de vloer die in een pré of post burn-out fase zitten. Vanuit deze ervaring heb ik een infosessie rond burn-out samengesteld. Geen theoretische uiteenzetting, maar praktische verhalen en tips over herkennen, aanpakken en voorkomen van burn-out.


 


 

 

 

 

 

 

terug naar overzicht